بازسازی ساختمان و انواع تابلوها و علائم تصویری(از جهت کاربرد)

تابلوها در علائم تصویری در بازسازی ساختمان ایمنی در ساختمان ها و کارگاه ها :علائمی است که دارای پیام های منع کننده کاری خطرزا یا هشدار وجود خطری به انجام کاری یا راه های گریز از خطر یا کمک های اولیه باشد و شامل  انواع زیر است:

-علائم تصویری بازدارنده:منع کننده کاری است که احتمال خطر را در بازسازی ساختمان افزایش داده با آن را به وجود آورد.

-علائم تصویری هشدار دهنده: علائمی است که احتمال خطری را هشدار می دهند.

-علائم تصویری اام کننده:تصاویری که اام و اجبار کار خاصی است.

-علائم تصویری آگاه کننده نسبت به شایط ایمن:

علائم تصویری مربوط به خروج اضطراری و کمک های اولیه:علائمی هستند که مثلا در سنگ کاری و یا کاشی کاری که اطلاعات را راجع به  امکانات نجات و امدادی مثل خروج اضطراری و راه فرار و کمک های اولیه و … ارائه می دهد.

-علائم خروجی اضطراری و فرار

-علائم مکمل برای نشان دادن جهت خروج اضطراری برای نشان دادن جهت خروجی

-علائم تصویری مربوط به کمک های اولیه:

-علائمی هستند که اطلاعاتی را راجع به امکانات کمک های اولیه و… ارائه می دهد.

-علائم تصویری مربوط به  تجهیزات اطفای حریق:علائمی هستند که  اطلاعاتی را راجع به  امکانات و تجهیزات اطفای حریق ارائه می کند.

علائم مکمل جهت دار برای دسترسی به وسایل اطفای حریق.

-تابلوی معرف کاربری:

تابلویی است که هرگونه نوشته شامل حروف- اعداد- اشکل و تصاویر و تزیینات و نماد ها یا نظایر آن ها باشد و منظور پیام رسانی در مورد معرفی کاربری در بازسازی در همان ملک  یا ساختمان نصب شود و از معبر عمومی قابل رویت باشد.(تابلو مغازه ها و ادارات و …)

تخریب و مراحل آن

اولین مرحله اجرا به منظور شروع عملیات ساخت و یا بازسازی ساختمان ، تخریب است.در صورت وجود مستحدثات، محل اجرا می بایست نسبت به تخریب اقدام نمود.

تخریب و انواع آن

به منظور تخریب یک بنا می توان از روش های مختلفی ( باتوجه به وضعیت و موقعیت شهری ساختمان)استفاده کرد.این روش ها عبارتند از:

روش انفجار:استفاده کردن از چاشنی های انفجاری در ساختمان های بزرگ ، یکی از روش های تخریب به شمار می آید.این روش که باید با دقت و بعضا با محاسبات لازم و همچنین اطلاع رسانی قبلی صورت گیرد.

عموما در محل های باز  و نسبتا وسیع صورت گرفته و از سرعت تخریبی بالایی نیز برخوردار می باشد.

روش های دستی:

یکی از روش های معمول در تخریب ساختمان های و کاشی کاری و سنگ کاری نسبتا کوچک استفاده از روش تخریب به روش گام به گام به صورت دستی (و از بالا به پایین می باشد.)در این روش باید از افراد مجرب استفاده شود.و رعایت نکات ایمنی بسیار حائز اهمیت است.در این روش دسته بندی مصالح و جداسازی آنها امکان پذیر بوده و از سرعت کمتری برخورداراست.

روش های مکانیکی:این روش معمولا برای تخریب ساختمان های بتنی مورد استفاده قرار میگیرد.در این روش به بخش های مقاوم ساختمان به وسیله ماشین الاتی نظیر پیکور یا به وسیله گوی های سنگین ضربه وارد شده تا محل مورد نظر تخریب گردد.این روش معمولا با سرئصدای زیاد همراه بوده و باید قبل از شروع عملیا ت اطلاع رسانی به اهالی محل صورت گیرد.

 


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : علائم ,ساختمان ,تخریب ,تصویری ,اولیه ,بازسازی ,علائم تصویری ,بازسازی ساختمان ,اطفای حریق ,علائمی هستند ,خروج اضطراری ,علائم تصویری مربوط ,اولیه علائمی هستند
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

cdldownload بهترین مهدکودک کجاست؟ مهمل موج طبیعت یادداشت های یک f lovely song Garrett آرکامد طب ترک arkamedtebtork Rent a car in dubai Amy