طناب ایمنی

یکی دیگر از وسایل ایمنی شخصی در بازسازی ساختمان ، طناب ایمنی است.طناب ایمنی  جهت استفاده از سنگ کار ساختمان ، کاشی کاری ساختمان و سنگ کار ساختمان …از کنف پرلون و یا تسمه چرمی ساخته شده است.طناب و متعلقات آن باید بار استاتیکی ۱۶۰۰ کیلوگرم را تحمل کند.قطر طناب کنفی باید حداقل ۱۶ میلی متر و نوع پرلون آن حداقل۱۲ میلی متر باشد.در صورتیکه از چرم استفاده شود حد اقل عرض ۳۶ و حداقل ضخامت آن ضخامت ۶ میلی متر و جنس آن باید کاملا مرغوب و بدون ترک باشد.طول طناب ها باید حداکثر ۴۰/۱ متر باشد ونباید آنها را با گره زدن کوتاهتر کرد.برای کوتاه کردن از حلقه هایی که به کمربند متصل شده است استفاده میشود.یک سر طناب به کمربند متصل و سر دیگر آن به یک کارابین(قلاب)وصل میشود.

کارابین در بازسازی ساختمان  باید در مقابل نیروی ۱۶۰۰ کیلوگرمی هیچگونه تغییر شکل ندهد.کمربند ایمنی از جنس پرلون و طناب ایمنی کنفی و قسمتهای مختلف کمربند ایمنی و تسمه چرمی دیده می شوند.بنابراین رعایت نکات ایمنی در کارگاههای ساختمانی اولین و مهمترین اصل در عملیات اجرایی می باشد.

کمکهای اولیه

دریک کارگاه ساختمانی فعال علی رغم رعابت مسائل ایمنی بازهم امکان داردحوادث پیش بینی نشده ای بروز دهد.که باعث مجروح و مصدوم شدن افراد شود.در بسیاری از این موارد کمک فوری و صحیح می تواند از پیشرفت جراحت بکاهد و باعث نجات جان نیروهای انسانی در کارگاه بشود.با توجه به مطالب فوق وم فراگیری کمکهای اولیه بار ی هر فرد به خصوص برای تکنسین ساختمان  با توجه به مسئولیتش در کارگاه مشخص می شود.

به طور کلی برای رسیدن به نتیجه مطلوب شخص کمک کننده به مجروح باید با آرامش و اعتماد بنفس کامل عمل نماید.رعایت بهداشت هنگام کمک بسیار مهم است.زیرا عدم رعایت آن خطر عفونت زخم را به همراه دارد.نکته مهم این است که کمک کننده نباید خود را به جای پزشک تصور نماید.او تا حدودی که مجاز است می تواند به مصدوم کمک برساند.و آخرین وظیفه اش رساندن مصدوم به پزشک است.

از سوی دیگر جعبه کمک های اولیه یکی از  وسایل و لوازمی است که باید در هرخانه و کارگاهی وجود داشته باشد تا در مواقع وم بتوان قبل از رسیدن به پزشک یا بیمارستان از آن استفاده نمود.

وسایل و داروهای اولیه مورد نیاز در کارگاه عبارتند از:نوار چسب(لاکوپلاست)- چسب زخم (تنسو پلاست)- تنزیب(گاز برای پانسمان زخم) تنزیب سوختگی- پنبه هیدروفیل-باند نوار کش دار- نوار شریان بند پلاستیکی-پارچه های کتان سه گوش- تخته شکسته بندی- پنس و قیچی- آب اکسیژنه- ماده ضد عفونی کننده مثل بتادین-آمونیاک-قطره یا قرص قلب و قرص مسکن.

برخی از حوادث رایجی که ممکن است برای افراد شاغل در بازسازی ساختمان و در کارگاه های ساختمانی برای نیروی کار(کاشی کاری ساختمان ، سنگ کار ساختمان و …) اتفاق بیفتد عبارتند از:

بریدگی، شکستگی، دررفتگی، سوزش چشم، برق گرفتگی، برق زدگی، آفتاب زدگی، گرمازدگی، سرمازدگی، مسمومیت با غذا و …

هریک از موارد فوق دارای علائم خاصی بوده که با توجه به علائم مربوطه درمان ابتدایی و کمکهای اولیه به فرد حادثه دیده باید انجام شود.اما باز هم باید دانست که درمان اصلی باید توسط پزشک صورت پذیرد.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

فروش سنگ عقیق خطی Xs Dave نگهداری و تعمیرات استخر های خانگی دنیای کوچک من شهر دانلود Geoffrey دانلود فایل تحقیق مقاله نرم افزار کتاب برنامه